moderne dans

improvisatie

40+

lessen

De lessen gaan voorlopig niet door. Ik laat het jullie weten wanneer de lessen weer van start gaan.

Wil je blijven bewegen? Via LIVINGROOM DANCE bied ik gratis (video) opnames aan die je inspireren om thuis verder te gaan met  dansimprovisatie en moderne dans.

moderne dans

In de lessen ontwikkel je je lichamelijk expressie via lichamelijk- en ruimtelijk bewustzijn, muzikaliteit en coördinatie. De lessen dragen bij aan conditie en flexibiliteit. Je ontdekt de aanzet van bewegingen en leert gebruik te maken van dynamiek, energieverdeling en ontspanning. Hiermee gaan we voorbij het reproduceren van vormen (pasjes), zodat we ervaren dat we dansen.

 

Voor deze lessen is danservaring niet nodig. Sophia biedt individuele uitdagingen, zodat iedereen zijn eigen proces kan volgen. Juist door uitwisseling in ervaring  inspireren we elkaar. Nog geen 40? Ook van harte welkom!

improvisatie

Via improvisatie kom je in contact met je lijf. Je verruimt je lichamelijke zeggingskracht, onderzoekt nieuwe manieren van bewegen en van interactie aangaan met anderen. In de lessen ontdek je via gerichte opdrachten je eigen bewegingstaal. De lessen zijn speels, onderzoekend en stimuleren je verbeelding, expressiviteit en creativiteit. Je werkt zowel individueel als in groepsverband. Je leert je impulsen volgen, keuzes maken en creëert met anderen een geïmproviseerde compositie.

Deze les is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring of fysieke beperking. Nog geen 40? Ook van harte welkom!

© 2019 by Sophia van der Putten. All rights reserved