top of page

Acerca de

Pink 3.jpg

VOOR IEDEREEN VANAF 40 JAAR

 

Beweging is overal: om je heen en in je lichaam. Je ademhaling, je gedachten en je cellen zijn altijd in beweging. In Impro dans leer je hoe je beweging kan sturen, zodat je je kunt uitdrukken. Je ontdekt vrijheid in dans en plezier in uitwisseling met anderen. De focus ligt op expressie, muzikaliteit en interactie. Gerichte opdrachten inspireren je tot beweging en stimuleren je sensitiviteit, verbeelding en creativiteit.

Voor deze lessen is geen danservaring nodig.

IMPRO DANS

OP VRIJDAG
IN AMSTERDAM OOST

​Locatie

De Meevaart - Balistraat 48A, 1094JN Amsterdam Oost

 

​Data

9 sep - 16 dec 2022 (m.u.v. 21 okt)

 

​Tijd

19:45 - 20:45 uur

OVER SOPHIA
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify

​In 2014 I studeerde ik af van Docent dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ik werk als performer, choreograaf en docent.

Ik ben gespecialiseerd in moderne dans, improvisatie, en bewegingsonderzoek. Ik ben docent bij Dance Connects, Theater Vooropleiding Amersfoort en geef wekelijks les in Amsterdam.

Ik werk met een persoonlijke benadering en focus op je individuele ontwikkeling. Hiermee help ik je om je lichamelijke expressie te verruimen en moedig ik je aan om plezier in dans te ontdekken.

Mijn lessen zijn een veilige plek voor iedereen. Ongeacht gender, seksuele expressie/geaardheid, culturele achtergrond, leeftijd, sociale positie, financiële situatie, fysieke of psychische beperking. 

bottom of page