Moderne dans

​In Moderne dans ontwikkel je je lichamelijk expressie via bewustzijn, muzikaliteit en techniek. Vrije invulling wordt afgewisseld met het aanleren van dansen. De lessen zijn speels en stimuleren je verbeelding en creativiteit. Voor deze lessen is geen danservaring nodig.

Ben je nog geen 40 jaar maar wil je graag meedoen? Dan ben je ook welkom.

Dinsdagen 18 - 19 uur

in Meneer de Wit studio's

ADRES

Baarsjesweg 202

1057 HS Amsterdam

tarieven

Betaal contant aan het begin van de les. Betaal je liever per factuur of tikkie? Vul dan bij aanmelding je gegevens in.

STANDAARD
Proefles                    €    8
5-lessenkaart           €  65  (2 maanden geldig)
8-lessenkaart           €100  (3 maanden geldig)

 

STADSPAS GROENE STIP
Proefles                    €   5

5-lessenkaart           €  25
Minima*                   gratis

*Minima regel is beschikbaar met stadspas groene stip en een officiële uitkeringsspecificatie. Contacteer mij voor meer informatie.​

IMG_9828_edited.jpg

over Sophia

​In 2014 I studeerde ik af van Docent dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten. Ik werk als performer, choreograaf en docent.

Ik ben gespecialiseerd in moderne dans, improvisatie, en bewegingsonderzoek. Ik ben docent bij Dance Connects, Theater Vooropleiding Amersfoort en geef wekelijks les in Amsterdam.

Ik werk met een persoonlijke benadering en focus op je individuele ontwikkeling. Hiermee help ik je om je lichamelijke expressie te verruimen en moedig ik je aan om plezier in dans te ontdekken.

Mijn lessen zijn een veilige plek voor iedereen. Ongeacht gender, seksuele expressie/geaardheid, culturele achtergrond, leeftijd, sociale positie, financiële situatie, fysieke of psychische beperking.