top of page

Acerca de

40+ CURSUSSEN

Visie

Ik werk met een persoonlijke benadering en focus op je individuele ontwikkeling. Hiermee help ik je om je lichamelijke expressie te verruimen en moedig ik je aan om plezier in dans te ontdekken.

Mijn lessen zijn een veilige plek voor iedereen. Ongeacht gender, seksuele expressie/geaardheid, culturele achtergrond, leeftijd, sociale positie, financiële situatie, fysieke of psychische beperking. 

Moderne dans - intermediate

Verbreed je bewegingsvocabulaire en verdiep je techniek door te werken aan placering, (ont)spanning en bewegingskwaliteiten. Complexere dansfrases dagen je uit in dynamiek, muzikaliteit en expressiviteit. Met korte maak- en improvisatie opdrachten worden je creativiteit en performance kwaliteiten gestimuleerd. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen met tenminste drie jaar ervaring in modern, jazz of ballet.

Impro dans

Beweging is overal: om je heen en in je lichaam. Je ademhaling, je gedachten en je cellen zijn altijd in beweging. In Impro dans leer je hoe je beweging kan sturen, zodat je je kunt uitdrukken. Je ontdekt vrijheid in dans en plezier in uitwisseling met anderen. De focus ligt op expressie, muzikaliteit en interactie. Gerichte opdrachten inspireren je tot beweging en stimuleren je sensitiviteit, verbeelding en creativiteit. Voor deze lessen is geen danservaring nodig.

Dinsdag in Meneer de Wit

Baarsjesweg 202, 1057HS Amsterdam West

5 sept - 12 dec 2023 (m.u.v. 24 oktober)

                19:00 - 20:10 Modern intermediate

                20:15 - 21:15 Impro dans

40+ danslessen landschap foto.jpg
Tarieven

Standaard
Proefles                         €    8
5-lessenkaart                €  70  (2 maanden geldig)
8-lessenkaart                €105  (3 maanden geldig)

Alle lessen sept-dec    €175  (14 lessen Modern of Impro)
 

Stadspas groene stip
Proefles                        €   5

5-lessenkaart               €  30

 

Minima*
Proefles                        €   2

5-lessenkaart               €  10

​​*Minima regel is beschikbaar met stadspas groene stip en een officiële uitkeringsspecificatie. Contacteer mij voor meer informatie.​

Afmelden

Afmelden is kosteloos tot twaalf uur voor aanvang van de les. Afmelding na twaalf uur of no show wordt als 'gevolgd' geadministreerd en het lesgeld wordt in rekening gebracht.

Aanmelden proefles

Wil je een proefles volgen? Geef je dan op via het rooster.

Klik op aanmelden bij de les die je wilt volgen.

Op de volgende pagina selecteer je de gewenste datum.

 • 19 dec 2023, 20:15 – 21:15
  Meneer de Wit studio's, Baarsjesweg 202, 1057 HS Amsterdam, Netherlands
  Beweging is overal: om je heen en in je lichaam. Je ademhaling, je gedachten en je cellen zijn altijd in beweging. In Impro dans leer je hoe je beweging kan sturen, zodat je je kunt uitdrukken. Voor deze lessen is geen danservaring nodig.
 • 19 dec 2023, 19:00 – 20:10
  Meneer de Wit studio's, Postjesweg, 1057 Amsterdam, Netherlands
  Moderne dans voor intermediate/gevorderden. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen met tenminste drie jaar ervaring in modern, jazz of ballet. Verbreed je bewegingsvocabulaire en verdiep je techniek door te werken aan placering, (ont)spanning en bewegingskwaliteiten.
 • 21 jul 2023, 18:45 – 19:45
  De Meevaart, Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam, Netherlands
  Moderne dans - beginners / intermediate. Voor deze lessen is geen danservaring nodig.
 • 19 jul 2023, 19:00 – 20:00
  Amsterdam, Postjesweg, 1057 Amsterdam, Netherlands
  Impro dans ontdek je vrijheid in dans en plezier in uitwisseling met anderen. Gerichte opdrachten inspireren je tot beweging en stimuleren je sensitiviteit, verbeelding en creativiteit. Voor deze lessen is geen danservaring nodig.
 • 30 aug 2022, 19:00 – 20:00
  Amsterdam, Postjesweg, 1057 Amsterdam, Netherlands
  Impro dans ontdek je vrijheid in dans en plezier in uitwisseling met anderen. Gerichte opdrachten inspireren je tot beweging en stimuleren je sensitiviteit, verbeelding en creativiteit. Voor deze lessen is geen danservaring nodig.
aanmelden
bottom of page